Povežite se:
HomeMedijiTelegram: ‘Martina Dalić je zabranom oglašavanja pokušala udariti na naš portal, ali nije uspjela’

Telegram: ‘Martina Dalić je zabranom oglašavanja pokušala udariti na naš portal, ali nije uspjela’

 

Šefica Podravke i njeni ortaci htjeli su ušutkati kritičke tekstove, no sada smo  uz pomoć pretplatnika nadoknadili cijeli godišnji iznos Podravkinih reklama, objavio je direktor portala Telegram

 

Pod naslovom Velika pobjeda Telegramovih pretplatnika, direktor tog portala Miran Pavić objavio je post na Facebooku. “Gotova je naša Black Friday akcija i sada možemo objaviti: ovog mjeseca Telegram će od pretplate prihodovati osjetno više nego je prošlih godina prihodovao od Podravke! U samo jednom mjesecu, uz pomoć pretplatnika, nadoknađen je cijeli godišnji iznos kojim je Martina Dalić sa svojim ortacima pokušala udariti na Telegram, zabranom oglašavanja nakon naših kritičkih tekstova. Hvala svima na podršci”.

‘Jedna stranka kontrolira preko 50 posto gospodarskih resursa’

“Slučaj Podravke i Martine Dalić precizno demonstrira kako izgleda pluralizam u državi u kojoj jedna stranka kontrolira preko 50 posto gospodarskih resursa, pa uz pomoć te impozantne i slojevite hobotnice, honorira uslužne i kažnjava problematične. Ovaj slučaj također pokazuje zašto je podrška čitatelja pivotalna stvar za većinu medija, ili barem za one medije, koji su još zainteresirani medijima se nazivati. Pretplatnici od nas nikad neće tražiti da ne istražujemo; da šutimo i ignoriramo; da ne postavljamo pitanja i ne otvaramo teme; da relativiziramo i skrivamo; da, ukratko, dajemo svoj tihi obol neukrotivoj ekspanziji jednopartijskog kancera po svim porama društva”, navodi Pavić.

Fiktivne nagrade za gospodarstvenike godine

“Pretplatnici nas neće pozivati na sastanke, na kojima će nas uvjeravati kako bi, u zamjenu za dva-tri bannera, bilo dobro da se određene stvari pozitivnije sagledaju; neće angažirati savjetnike i agencije koje će nas pokušati zastrašiti; neće sugerirati da im dodjeljujemo fiktivne nagrade za gospodarstvenike godine. Sve što će pretplatnici od nas tražiti jest da im dajemo poštenu vrijednost za novac koji su nam povjerili. A to znači ne pristajati na ucjene trećerazrednih aparatčika i njihovih izvršitelja”, obećao je Miran Pavić.

sp

(objavljeno: 28.11.2022.)

Foto: Miran Pavić / Facebook